V Alliu se karanténě a situaci přizpůsobujeme rychle

Přechod na režim bez kanceláří a osobního kontaktu je veliká změna v našem životním rytmu, ale pro firmu, která pracuje s nejmodernějšími komunikačními systémy to není změna až tak zásadní. Zjednodušeně řečeno, používáme nadále Teamsy, ale z home office. Potkáváme se na poradách on-line a mnohdy máme pocit, že děláme práce víc než v kancelářském režimu.

Neposíláme si dokumenty, ale je sdílíme a pracujeme na jednom společně. Sdílíme nejen soubory, ale i informace, a naši interní komunikaci, což nám výrazně zrychluje práci. Jednoduše řečeno, netrávíme čas neefektivně.

A umíme to nejen u nás, ale jsme schopni naše zkušenosti a systém naimplementovat i u našich klientů a díky letitým zkušenostem i velice rychle.

Podívejte se na naši speciální akci – Teams na ½ roku zdarma a webinář „Jak (efektivně) pracovat s Teams“ a možná se rozhodnete i Vy, že z karantény vyjdete silnější, technologicky zdatnější a Váš tým bude pracovat efektivněji než kdykoli v minulosti.

www.pracevtymu.onlinePracujte efektivněji, moderně, on-line z mobilu, tabletu nebo PC odkudkoli a kdykoli. A teď s bonusem! Nabízíme Vám na 6 měsíců systém Teams, chat, videokonference a porady, uložiště souborů, maily, kalendáře, kontakty, úkoly, workflow, práce s formuláři a anketami a další funkce úplně zdarma.


 

Chcete i ve Vaší společnosti nebo organizaci pracovat efektivněji prostřednictvím Teams (včetně dalších nástrojů a webináře) a získat je na 1/2 roku zdarma?

www.pracevtymu.online