TGOA - nezávislá analýza systému PIMICS

Systém pro správu produktových informací Pimics byl vybrán do analýzy trhu této kategorie systémů (PIM) realizované agenturou The Group of Analysts (TGOA).

TGOA odhaduje, že celosvětový trh správy informací o produktech  (PIM) dosáhne do roku 2030 hodnoty 63,8 miliardy USD a poroste tempem 21,09 %. Toto číslo zahrnuje softwarové produkty PIM i služby a odráží rostoucí význam přesných údajů o produktech pro podniky ve všech odvětvích a zemích.

Ve své studii analyzuje hnací a omezující faktory tohoto růstu a blíže se zabývá klíčovými oblastmi PIM, které mají velký vliv na procesy výběru dodavatelů ve firmách.

 

Poprvé je součástí této studie i Pimics. Tento systém je již více než 20 let úspěšně využíván řadou společností především v německy mluvících zemích. Výsledky studie ukazují, že se dotýká předních příček v důležitých kategoriích.
 



TGOA prezentuje analýzu jednotlivých systémů pomocí tzv. "Market Performance Wheel". Jedná se o komplexní hodnotící nástroj skupiny The Group of Analysts s hloubkovou analýzou čtyř klíčových oblastí: " Schopnost výkonu", "Výkonnost na trhu", "Připravenost na budoucnost" a "Technologie".

Máte-li zájem o zájem o kompletní výsledky, můžete si je zakoupit na webu TGOA.

Kompletní hodnocení systému si můžete zdarma vyžádat na webu Pimics.

Mám zájem o nezávislou analýzu systému Pimics.