Oslava 25.let od vzniku naší společnosti a první ročník ALLIUM CUPu

Ten, kdo s námi strávil odpoledne v Golf Resortu Olomouc se mohl přesvědčit, že stejně jako dospělý člověk ve 25 letech dozrává, tak je i společnost Allium  právě v těch nejlepších letech svého “života”, plná energie s vizemi pro budoucnost. A že chceme společnou budoucnost rozvíjet nejen na poli technickém, ale i na poli sportovním, potvrdil letošní první ročník golfového turnaje ALLIUM CUP.

Před akcí jsme neměli obavy o nic organizační nebo personální. Obavy jsme měli pouze, ale hlavně z počasí. Meteorologové totiž hlásili na předem daný termín déšť nebo dešťové přeháňky. Ještě hodinu před začátkem bylo nebe za Olomoucí značně oblačné a foukal silný vítr.  

S tím, jak postupně přicházeli hosté, partneři, klienti, jak kdyby každý vnesl kus něčeho pozitivního, příjemného a napomohl tomu, že se postupně mraky roztrhali, vítr je odvál a utišil se a turnaj i golfový trénink proběhli za krásného slunečného počasí.
DSC_5042.jpgDSC_4980.jpgDSC_5046.jpg

Někteří hráči, kteří absolvovali trénink a vyzkoušeli si golf poprvé, vypadali na konci tréninku tak odhodlaně, že máme pocit, že golfová obec bude v budoucnu rozšířena o další talentované hráče. Ti se časem připojí k hráčům, kteří již obcházeli 18 olomouckých jamek a snažili se snížit si svůj handicap. A některým se to opravdu povedlo.

Po návratu z hry a tréninku čekalo na všechny účastníky chutné občerstvení v příjemném prostředí resortu a večer s cimbálovou muzikou a ochutnávkou vín. Vítězové přebrali své poháry a ocenění, a všichni společně zakončili příjemný den večeří a přátelským povídáním, které se protáhlo až do pozdních nočních hodin.
Panorama_resort2.jpg

A jak vlastně turnaj dopadl? Zde jsou výsledky:

Golfový turnaj - ALLIUM CUP:
1.    místo – Zbyněk Slezák
2.    místo – Petr Boháč
3.    místo – Petr Šebl

Texas Scramble:
1.    místo – Lukáš Bílek, Petr Kratochvíl, Ladislav Ruttkay, Martin Opršal
2.    místo – Marie Drlíková, Marek Vávra, Zbigniew Wódz, Michal Kellner
3.    místo – Marcela Parolková, Miroslav Padyšák, Ján Kukučka, Kateřina Matyášová

Puttovací soutěž:
1.    místo – Marcela Parolková
2.    místo – Ladislav Ruttkay
3.    místo – Jan Musil
DSC_5060.jpgDSC_5063.jpgDSC_5081.jpg

A jak vlastně dopadla celá oslava? Myslíme si, že díky skvělým lidem, kteří s námi přišli strávit odpoledne, díky sportovnímu duchu akce, díky krásnému prostředí a skvělé kuchyni Golf Resortu Olomouc - SKVĚLE.

Děkujeme všem, kdo k tomuto skvělému odpoledni jakkoli napomohl.