Transparency International vsadila opět na Allium

300px-Logo-transparency-international-en.jpg

Po dlouholeté spolupráci s naší společností a používáním Microsoft Dynamics NAV, se celosvětová centrála Transparency International v Berlíně rozhodla modernizovat svoje pracovní prostředí přechodem na cloudové řešení svého ERP. Jelikož byla dlouhodobě spokojena s řešením NAV, bylo logické, že bude pokračovat v linii produktů společnosti Microsoft, ale formou SaaS (software jako služba). Nástupcem Dynamics NAV se stal Dynamics 365 Business Central a na jeho dodávku vypsala společnost celosvětové výběrové řízení.

Dlouholeté zkušenosti v oblasti ERP a  v implementaci Dynamics 365 Business Central vedla naši společnost k tomu, aby se do výběrového řízení přihlásila a pokusila se náročné parametry, které byly vypsány splnit a dokázala implementaci nového řešení a migraci dat zrealizovat.

 
bc01.jpg
bc02.jpg

Po dlouhých jednáních a snaze maximálně vyhovět klientovi, jsme byli vybránia může tak pokračovat v naše dlouholetá spolupráce, která začala již v roce 2014. Jsme rádi, že si společnost, která pomáhá po celém světě analyzovat korupci a snaží se proti ní aktivně bojovat, vybrala jako svého partnera pro ERP naši společnost Allium s.r.o..

Aktuálně je projekt úspěšně dokončen a centrála Transparency International využívá všech výhod cloudového řešení Microsoft Dynamics 365 Business Central.
 

Uvažujete o Dynamics 365 Business Central i Vy? Potřebujete pomoct s přechodem z Dynamics NAV? Rádi Vám pomůžeme.

Kontaktujte nás.