Ještě jste nepřešli na Microsoft 365?


Pojďte do toho s námi

Nyní získáte zdarma 5 bonusů najednou.

Jsme partnerem Microsoftu již více než 15 let a o své klienty v oboru IT se staráme více než 25 let. Snažíme se být pro naše zákazníky nejen dodavatelem, ale i partnerem, který jim pomáhá růst. Jsme prodlouženou rukou společnosti Microsoft a rádi Vám pomůžeme s rozvojem nejen u řešení Microsoft 365.  Ukážeme Vám, jak jej efektivně používají naši spokojení zákazníci i my sami.

Jakých 5 bonusů získáte?

  1. 3 měsíce sleva 10% na všechny služby Microsoft 365, které máte aktivní.
  2. Každý měsíc 1 hodina podpory/konzultací s naším specialistou na Microsoft 365 zdarma.
  3. Školení Microsoft 365 v délce 2 hodin na Vámi zvolené téma zdarma. Budeme se věnovat konkrétním potřebám Vaší firmy nebo organizace. Pokusíme se Vám vysvětlit nejasnosti, které Vás trápí a naučit Vás nové věci.
  4. Analýzu využívání všech funkcí řešení Microsoft 365 napříč Vaší společností, vedoucí k zefektivnění práce ve Vaší firmě nebo organizaci.
  5. Zdarma aplikaci „Žádanky - dovolená“ pracující na platformě PowerApps, která je součástí Microsoft 365 pro společnosti, které mají 20 a víc uživatelů.

Stačí 1x kliknout

Po kliknutí na odkaz, který Vám zašleme se staneme Vaším partnerem pro produkty a podporu společnosti Microsoft, konkrétně pro řešení Microsoft 365 a Teams. Všechny Vaše produkty budou pracovat bez změn. Nebude nijak ovlivněna funkčnost řešení ani dat. Jediná změna nastane v tom, že Vám nebude služby fakturovat společnost Microsoft, ale naše firma Allium s.r.o.
 
clanekxschuzky.gif
clanekxmobily.png


Co o nás říkají naši klienti, kterým jsme řešení Microsoft 365 dodali a staráme se o ně?

Chtěl bych tímto poděkovat panu Kukučkovi a celému týmu firmy Allium, s.r.o. za perfektní služby a podporu. Nějakou dobu jsme se potýkali s komplikacemi při přechodu na služby Microsoft. Díky možnosti srovnání s předchozími poskytovateli těchto služeb, musím firmu pochválit za velmi pozitivní, přátelský a současně odborný přístup. Vše proběhlo velmi rychle a bez komplikací. Oslovení firmy Allium, bylo rozhodně jedno z velmi dobrých rozhodnutí. Ještě jednou děkujeme a přejeme spoustu úspěchů a spokojených zákazníků.“ Šimurda Jan - Azurr-Technology, s.r.o.

Zaujala Vás naše nabídka? Neváhejte a kontaktujte mne. Rád Vám odpovím na dotazy a poskytnu další informace. Přímá linka k vyšší efektivitě ve Vaší společnosti nebo organizaci a k dalším bonusům je +420 720 034 798

Nebo nám napište a my Vám rádi zavoláme.
Autor článku:
Jan Kukučka
Jan Kukučka
Jan má na starosti strategický rozvoj společnosti a produktů, marketing a cloudové řešení Microsoft 365 a Office 365.