Microsoft hlásí 20 000 uživatelů svého Dynamics 365 Business Central. Nově je k dispozici i na Slovensku

Cloudové ERP proniká na trh sice výrazně pomaleji, než Microsoft předpokládal, ale růst počtu uživatelů letos výrazně zrychluje.

Na konferenci EMEA v roce 2019 Microsoft oznamoval pouze 2000 uživatelů. Po roce a půl v dubnu letošního roku to bylo již 15 000 a po dalším půl roce – opět na listopadové konferenci EMEA – byl oznámen přírůstek 5000 uživatelů.
Flexibilita a fakt, že pro provoz systému není potřeba žádný hardware, software, energie  nebo náklady na správu systému, jsou důležité faktory pro strategiscké rozhodování. Čísla jasně ukazují, že důvěra v cloudové řešení znatelně roste. 
 
Připomeňme, že zákazníci platí jen za aktivní uživatele, kteří mohou k systému přistupovat odkudkoliv a využívat mimo jiné i plnohodnotné integrace s dalšími cloudovými službami Microsoftu jako Microsoft 365, PowerApps nebo  CRM.

 
Nově - téměř po roce a půl po zveřejnění české verze - uvolnil Microsoft koncem září 2021 cloudovou verzi Dynamics 365 Business Central také pro Slovensko a i my tak máme možnost silné ERP řešení nabídnout zákazníkům působícím i na Slovensku.
Podrobně jsme o Business Centralu psali při uvedení na český trh zde.

Rádi se s Vámi na téma cloudového ERP potkáme.

Kontaktujte nás
Autor článku:
Radek Farkaš
Radek Farkaš
Specialista ERP