Allium na největší vývojářské konferenci Microsoftu – Directions EMEA 2019

Directions EMEA sdružuje více než 2200 vývojářů, technických expertů, prodejních, marketingových a výkonných zástupců společností Microsoft Dynamics Partner. Letošní, již 12. ročník celosvětové konference Direction EMEA, se bude konat ve Vídni ve dnech 9. – 11. října a naše společnost se zde bude poprvé v historii prezentovat jako Bronze Partner.

Konference Direction EMEA poskytuje komunitě Dynamics fórum pro sdílení znalostí, vytváření sítí a objevování nových příležitostí pro budoucí růst, spolupráci. Cílem je umožnit partnerům zvýšit efektivitu jejich podnikání ve všech oblastech: výkonném, technickém, marketingovém, prodejním, provozním a strategickém plánování.
 
budovy.png

Allium na letošním ročníku představí několik inovativních řešení, umožňující společnostem efektivnější a komfortnější práci s úsporou nákladů a zvýšením ziskovosti.

Řešení Allium s.r.o. na konferenci a výstavě Direction EMEA 2019:
PIMICS – vlastní softwarové řešení pro product information management v prostředí Dynamics 365 - Business Central
Allium DMS – vlastní řešení document managementu a workflow
Furik – vlastní cloudové řešení pro práci s čárovým kódem v Dynamics 365 - Business Central
Specialisté naší společnosti představí funkční řešení s cílem navázat spolupráci s dalšími partnery a získat nové zákazníky. V případě, že Vás problematika PIM, DAM, DMS nebo čárových kódů zajímá, velice rádi se s Vámi setkáme ve Vídni na našem stánku B26 v sekci Bronzových partnerů.

pudorys.png